1e optreden majorettes Westerhaar groot succes.

0
2140

Zaterdag 5 oktober heeft het team van “Majorette- en Twirlvereniging Salute Twenterand” zich voor het eerst, sinds de oprichting afgelopen april, gepresenteerd aan het publiek. Vol trots en enthousiasme heeft het team, bestaande uit 9 fanatieke meisjes, laten zien waar ze de afgelopen tijd hard mee bezig zijn geweest. Tijdens de kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Klaampe hebben de dames twee keer een prachtig optreden verzorgd. Dit werd beloond met een geweldig applaus en enthousiaste reacties uit de zaal door de aanwezige toeschouwers.

We kunnen rustig stellen dat de vereniging, na amper een half jaar, de boel goed op de rit heeft. Qua materiaal, kleding, trainingen en ouders die vol enthousiasme meedenken, stimuleren en helpen. ” Dit smaakt naar meer om de majorette- en twirlsport nog meer onder de aandacht te brengen in Westerhaar. We hebben ons zeker goed op de kaart gezet in Westerhaar tijdens de beurs” aldus trainster en oprichter Marijke Brederode. Samen met Anita Pannen steken ze hun volle aandacht en energie in het uitbreiden en optimaliseren van Salute Twenterand.

Het volgende optreden staat gepland op vrijdagavond 25 oktober. Samen met muziekvereniging SDG Westerhaar tijdens de lampionnen optocht. Weer iets totaal anders, best spannend, maar ook onderdeel van een majorettevereniging.
Vanaf volgend voorjaar zal de vereniging zich inschrijven bij de betreffende sportbond en zal worden deelgenomen aan de eerste wedstrijden. De voorbereidingen daarvoor zijn nu al in volle gang.

Op WOENSDAG 30 OKTOBER, organiseert “Majorette- en Twirlvereniging Salute Twenterand” een oefentraining. Ben je 5 jaar of ouder, hou je van dansen en lijkt twirlen/majorette je ook leuk? Geef je op en kom vrijblijvend meedoen. Opgave is mogelijk door het sturen van een e-mail met je gegevens naar salutetwenterand@hotmail.com.
Locatie: basisschool De Fontein, Oranjestraat Westerhaar.
Tijd: 17.30 uur tot 18.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier