Dringende oproep: niet spelen op de sportcomplexen

0
1347

Wij worden benaderd door verschillende sportverenigingen in Twenterand dat er de afgelopen dagen groepen kinderen spelen op velden van de gesloten sportcomplexen. Wij doen een dringende oproep aan zowel de kinderen als de ouders om dit niet te doen.
In het kader van de afgekondigde maatregelen door de overheid zijn alle sportpark in Twenterand  gesloten tot en met maandag 6 april. Dit betekent dat er ook overdag niet door groepen kinderen gesport mag worden. Bij deze een oproep aan de kinderen maar zeker ook aan de ouders om de afgekondigde maatregelen te respecteren en zo de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Daarnaast maken wij ons ook zorgen om vandalisme, beschadiging en onveilige situaties op de sportcomplexen.

Buitenspelen mag wel
Wij begrijpen heel goed dat de kinderen graag buiten willen spelen. Volgens het RIVM kunnen kinderen gewoon met elkaar spelen als ze geen klachten hebben, zoals koorts, verkoudheid of hoesten. Maar gebruik hiervoor dan het trapveldje of pleintje in de buurt en zorg dat er geen grote groepen bij elkaar komen. Oproep vanuit het RIVM is om hierbij het gezonde verstand te blijven gebruiken. Vergeet ook niet wat vaker de handen te wassen.

Bij voorbaat dank voor ieders medewerking

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier