SDO zet stijgende lijn voort.

0
971

d’Ommerdieck 1 – SDO 1 11-14(7-9)

Afgelopen zaterdag speelde de potgrondformatie uit Westerhaar de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen d’Ommerdieck. Na de fikse buien eerder die dag was het veld in Nieuwleusen nat en zeer zwaar. Maar de ploeg van trainer/coach Enno de Boer wist goed om te gaan met het zware veld. De thuis ploeg had er zeker meer last van. SDO speelde begin af aan een goede wedstrijd creëerde veel goede kansen. Verdedigend werd er wel eens een steekje gevallen daarop profiteerde de thuisploeg want die kon hierdoor makkelijk scoren. De 1e helft werd afgesloten met 7-9 in het voordeel van SDO. In de 2e helft moest het dan beslist worden. SDO liet d’Ommerdieck niet langs zij komen, dat er voor zorgde dat SDO de punten mee naar huis kon nemen. 11-14 was de stand op het scorebord bij het affluiten van de wedstrijd.

Doelpuntmakers SDO: Mark Ekkel 6x, Margreet Nijboer 2x, Anno Sportel 2x, Rick Hartman 2x enDineke Schippers 2x.

.
Aankomende zaterdag 19 mei speelt SDO 1 haar laatste wedstrijd van het seizoen. Er zal gespeeld gaan worden tegen UNI uit Kloosterhaar die nu boven aan staat samen met KIOS uit Sibculo. Als SDO verliest van UNI dan is UNI kampioen, wint SDO dan zal UNI tegen KIOS een beslissingswedstrijd moeten spelen. SDO eindigt zo als het nu lijkt als 3e in de 4e klasse. SDO – UNI a.s. zaterdag 19 mei om 15:30 op sportpark ’t Twistveen in Westerhaar