S.D.O. speelt gelijk in Appelscha

0
818

Voor S.D.O. stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Sportclub uit Makkinga op de rol. De thuiswedstrijd werd eerder al gewonnen met 16-10. Ook deze wedstrijd kende 2 invallers, Henk-Jan Otten, die vorige week zijn debuut maakte mocht ook deze wedstrijd starten en Berdien Hartman verving in het andere vak Margreet Nijboer. S.D.O. kende een moeizame start. Sportclub kwam voor met 2-0. Rick Hartman kreeg hierna meteen een strafworp mee en wist deze ook zelf te benutten. S.D.O. ging door en wist al gauw uit te lopen naar een voorsprong van 9-4 en ging hiermee de rust in.
Na rust was het Sportclub dat meteen scoorde. Ook hier reageerde S.D.O. op en door een afstandschot van Helma Vos werd de stand op 5-10 gezet. Hierna kende S.D.O. een periode waar de kansen er niet in gingen en zag men Sportclub weer dichterbij komen. Tot 3 minuten voor tijd stond S.D.O. nog voor met 2 doelpunten. Sportclub zette het vizier nog even op scherp en kwam toch nog langszij door 2 afstandsschoten. De eindstand was uiteindelijk 16-16. Komende zaterdag wacht de streekderby tegen KIOS uit Sibculo. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in Bergentheim en zal beginnen om 15.35.