Zwembaden werkgroep blijkt haar taak zeer slecht te hebben uitgevoerd!

6
552

5 April j.l heeft Actie Comite Westerhaar een geprek gehad met wethouder Visser, en Dhr. van Staalduinen, we zijn daar op hun uitnodiging heen gegaan, wat natuurlijk wel erg mooi is.
Helemaal toen bleek dat wij informatie over de plannen te horen kregen die de rest van de gemeenteraad nog niet had gehoord. Wethouder Visser snapt wat volksvertegenwoordiging betekent. Maar helaas bleek al snel uit de informatie die we kregen van Visser dat we het gejuich maar beter konden stoppen. Want tijdens het gesprek kwam naar voren dat, o.a. door Provinciale plannen met het gebied tussen Westerhaar en Vriezenveen, dat daar helemaal niet gebouwd mag worden!! Best vreemd. De adviesraad zou hiervan toch op de hoogte moeten zijn geweest toen ze met het advies kwam richting B&W. Althans, dat zou je verwachten..

Introductie scheiding

 Maar mag het echt niet van de Provincie of wordt dit gebruikt om eigen plannen door te zetten? Bij rondgang bij o.a. Walraven van de VVD, PvdA en het CDA blijkt nu dat men drukker is met de Groene Jager in Den Ham dan met de plek van het nieuw te bouwen zwembad. “We wachten af waar B&W meekomt”. Ja, maar we weten waar ze mee gaan komen! En dat is niet best voor ons. Het zwembad gaat dan namelijk aan de rand van Vriezenveen gebouwd worden. En dat is niet wat wij willen! Wij willen een zwembad tussen Westerhaar en Vriezenveen in. Wij willen een zwembad dat veilig bereikbaar is voor onze kinderen en niet te veel kost. Het moet betaalbaar zijn voor iedereen. Dat willen we. Ook willen we dat schoolzwemmen weer terug komt. Vraag is wat de politiek voor ons, Westerhaarders, gaat betekenen. Afwachten terwijl we weten wat er gaat gebeuren vinden we echt bizar!! Juist omdat we continu het verwijt kregen van de politiek dat we niet eerder waren langsgekomen met onze vragen en ideeen. Komen we in actie; krijgen we dit.. Wij hebben besloten dat we het hier ZEKER niet bij laten. Het is tijd voor actie. En wel heel snel…

6 REACTIES

 1. Mensen ik heb het vanaf het begin al gezegd. Dat zwembad dat komt in Vjenne en niet richting Westerhaar. Wij worden weer een loer gedraaid voor de zoveelste keer.

  Maar het meest frappante is nog wel, de Plump is dicht maar een alternatief hiervoor is niet aanwezig. Ja dan moeten we naar Vroomshoop of Den Ham maar dat is geen alternatief.

  Waarom de Plump niet nog openhouden totdat het nieuwe zwembad er is, als dat ooit gaat komen met al die bezuinigingen die de gemeentes te wachten staat en de bevolking dus ook..

  Word echt tijd dat wij als dorp met elkaar en eensgezind van ons laten horen. Een dag prikken en dan verzamelen op het Manitobaplein.

  De politiek is al jaren onbetrouwbaar en dat is het nog steeds. Laat ze maar eens bezuinigen in Vjenne maar dat gaat niet gebeuren. Kom op mensen…

 2. Helemaal gelijk Bert !! Het Actie Comite denkt ook dat ze er komen via internet …Maar er gewoon op af gaan en desnoods rtvoost erbij.. Laten ze maar eens zien wat voor politiek er zit ! Noem het niet eens meer politiek!

 3. Tukkertje, Bert, jullie hebben gelijk maar om nu de gehele politiek af te branden is niet terecht. De partij van Appie Engels van Gemeentebelangen was als enige tegen dat binnenbad in Vjenne, hij wilde het binnenbad centraal in de gemeente en had het over Westerhaar of Vroomshoop

 4. het zwembad komt bij de weitselpoort tegen over Drent dit is al een hele poos bekend Westerhaarders zijn in de maling genomen.

  Reint

 5. Uiteraard is de beste plek voor een nieuw te bouwen zwembad daar waar nu de Plump nog is. Echter zie ik dat niet gebeuren. Zolang de gemeenteraad uit hoofdzakelijk Vriezenveners bestaat zullen ze er alles aan doen om het nieuwe zwembad zo dicht mogelijk bij hun zelf in de buurt te lapen bouwen.

  Het actie comite moet eindelijk een keer echt in actie komen en niet alleen via een Facebook pagina. Floders laten maken en verspreiden in heel Westerhaar-Vreizenveensewijk en de bevolking massaal oproepen om bijeen te komen voor het gemeente huis in Vriezenveen. Zonder problemen te veroorzaken want daar bereik je echt niets mee.

  Actiecomite!! Kom op en laat van je horen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier