Zwaar ongeluk op N36 tussen Westerhaar en Vriezenveen

0
1900

imag0290-1024x768.jpg Op de N36 nabij Vriezenveen heeft donderdagmiddag omstreeks 14.10 uur een zwaar ongeluk plaatsgevonden, waarbij meerdere voertuigen betrokken zijn.

Een traumahelikopter is ingezet. Hoeveel gewonden er zijn, is vooralsnog niet bekend. De weg is afgezet.

UPDATE.
Vijf personen zijn donderdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen op de N36 tussen Vriezenveen en Westerhaar. Het betreft een 28-jarige man, een 55-jarige man, en een 51-jarige vrouw uit Vriezenveen en een 24-jarige vrouw en haar zoontje van vier weken uit Vroomshoop. De aanrijding had plaats bij hectometerpaal 14,6.

Een personenauto, bestuurd door een 28-jarige man uit Vriezenveen, reed over de N36 in de richting van Vriezenveen. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto frontaal in botsing met een tegemoetkomende vrachtwagen, bestuurd door een 56-jarige man uit Ubbena.

Alle inzittenden van de personenauto raakten gewond. De brandweer heeft geassisteerd bij het uit de auto halen van enkele gewonden. De traumahelikopter is ingezet en heeft de 24-jarige vrouw naar een ziekenhuis vervoerd. De overige gewonden zijn per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

Voor de N36 tussen Vriezenveen en Westerhaar-Vriezenveensewijk is een omleiding ingesteld. Team Verkeersongevallen Analyse van Politie Twente doet onderzoek naar het ongeval (Tubantia)

 

n36.jpg

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier