Zuur verlies in Zelhelm voor SDO

0
783

zaterdag_6_oktober_2007_034_400

Afgelopen zaterdag 6 oktober speelde SDO 1 in Zelhelm tegen SEV. De ploeg uit Zelhelm degradeerde vorig seizoen uit de 3e klasse. Een verwachte titelkandidaat. SEV had in de eerste fase niet al te veel moeite met SDO. Na 10 minuten gespeeld te hebben stond het al 2-0. SDO begon hier na orde op zaken te stellen en scoorde 4 keer achter elkaar. Maar SEV was scherp in de wedstrijd en profiteerde van de fouten aan de kant van SDO die zeker vandaag tegen hen zelf korfbalde. Met de korfwissel was het 6-6. In de 2e helft liep SDO achter de feiten aan SEV bleef een punt voor staan. SDO trok de stand elke keer gelijk tot de 10-10 in de 31e minuut. Hierna maakte SEV het verschil scoorde nog 1 keer dat genoeg was voor de zege. De potgrondformatie uit Westerhaar kon met lege handen naar huis toe gaan.

Doelpunten SDO: Mark Ekkel 3x, Anno Sportel 2x, Rick Hartman, 2x Margreet Nijboer 2x en Jan Willem Smelt 1x.

Aankomende zaterdag 13 oktober zal SDO 1 thuis op sportpark ’t Twistveen het opnemen tegen UNI 1 uit Kloosterhaar. De wedstrijd zal beginnen om 15:30.