Zonder jou is er geen bal aan!

0
1117

Opendag tennisvereniging Westerhaar – “Zonder jou is er geen bal aan!”

Zondag 1 april opent de tennisvereniging Westerhaar het tennisseizoen met de jaarlijkse opendag. Van 14.00 tot 15.30 zijn alle leden en met name ook niet-leden welkom aan de Zwembadlaan. Ook de kinderen die de afgelopen weken hebben deelgenomen aan de “Maak kennis met tennis” actie zullen voor de eerste keer op de buitenbanen tennissen. Deze deelnemers kunnen na afloop van het tennis- en spel gedeelte het welverdiende diploma in ontvangst nemen!
De opendag van de vereniging past dit jaar ook binnen de landelijke “Open tennisdagen”, een project vanuit de tennisbond (KNLTB), gericht op het onder de aandacht brengen van de tennissport onder de leus: “Zonder jou is er geen bal aan!”

Introductie scheiding

Na een succesvolle ledenwerfactie vorig jaar, hoopt de tennisvereniging Westerhaar ook dit jaar weer velen enthousiast te kunnen te gaan maken om te gaan tennissen. Voor nieuwe leden geldt wederom dat er gratis lessen kunnen worden genomen. Iedereen die nieuwsgierig is naar de tennismogelijkheden, is aanstaande zondag van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op het sportpark aan de Zwembadlaan. Uiteraard zijn bewoners van naburige dorpen ook welkom. Er wordt deze middag alle ruimte geboden tot het stellen van vragen en het zelf uitproberen van de sport.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier