Zondag voor kinderen in armoede.

0
923

 

De zondag voor kinderen in armoede is een dag waarop Compassion aandacht vraagt voor de nood van kinderen die in armoede leven. Kinderen die niet voor zich zelf kunnen opkomen krijgen zo een stem en gezicht in de kerk. Op deze zondag voegen we daad bij het woord. Wij als kerkelijke gemeente doen mee om kinderen de kans te geven om uit deze armoede te ontsnappen.

Wij vragen dan ook namens de jongerendienst commissie van de hervormde kerk in Westerhaar deze dienst bij te wonen. U kunt dan met eigen ogen en oren zien en horen hoe kinderen uit deze arme landen leven. Zonder water zonder voedsel, wat wij niet kunnen begrijpen leven deze kinderen.

Introductie scheiding

In deze dienst zal een collecte gehouden worden voor Compassion. Zijn dragen het geld rechtstreeks over aan de lokale kerken in deze arme landen. Zij kennen hun gemeenschap het beste en bereiken daardoor de kinderen die het meest hulpbehoevend zijn. Ook bieden zij de beste garantie op een langetermijn-samenwerking die nodig is om mensen van armoede te bevrijden. We geloven dat de Kerk bedoeld is om in deze wereld hoop te bieden en op te komen voor de armen en onderdrukten.

Medewerking aan deze dienst wordt verleend door INSALVATION een Ambassadeur van Compassion. Met hun verhaal en muziek willen ze laten weten wie God is en wat hij doet voor kinderen in armoede.

Ds. Kobes zal spreken. Onlangs is hij afgereisd naar Albanië waar hij de armoede van kinderen onder ogen heeft gezien.

Na afloop kan men informatie opvragen over het werk van Compassion.

Samen met jongerenband Insalvation
Zondag 25 september: aanvang 16.00 uur
Plaats: Hervormde kerk Westerhaar
Hoofdweg 166 tegenover de C1000

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier