Zondag 22 april KRABBELKERK special in de gereformeerde kerk `de Bron` te Westerhaar

0
665

Hey jij daar……..
Is het jou wel eens overkomen dat je iets stouts hebt gedaan en je bang bent dat Papa en Mama heel boos op je is? Maar dan blijkt later dat ze wel even boos zijn, maar even later is alles weer goed.
Zo is het ook met de Here Jezus. Als wij iets verkeerds hebben gedaan, of je hebt de Here Jezus niet nodig of zoiets, dan toch mag je weer naar de Here Jezus terug. Hij zal altijd van je blijven houden.

Introductie scheiding

Daar gaat het in de KRABBELKERK ook over.
We gaan weer fijn in de grote kerkzaal zitten.
Arrie en Jannie Boertien zullen de muziek en zang verzorgen.

Nieuwsgierig wat er allemaal staat te gebeuren: kom dan naar de KRABBELKERK en neem iedereen mee. Je ouders, opa en oma, vrienden of vriendinnen.
IEDEREEN MAG KOMEN!!

De kerk gaat om 2 uur open. De kinderen kunnen dan weer beginnen met een kleurboek in te kleuren, er wordt een klein tekentje op de wang geschminkt.
Om 3 uur begint de dienst. Koffie en thee en fris staan klaar.

Bij de uitgang is er een “gewone” collecte, maar we willen een ieder vragen om ook een boodschapje uit eigen keuken mee te nemen. We willen graag weer meerdere KRABBELKERKBOODSCHAPPENDOZEN uitdelen. Uiteraard is dit geheel vrijwillig.
Vorig jaar konden we 3 gezinnen blij maken. We willen dit graag evenaren. Maar heel stiekem hopen we op meer volle dozen.

Het KRABBELKERKTEAM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier