Zomercompetitie bij damclub Witte van Moort

0
494

In de maanden mei en juni 2015 organiseert damclub Witte van Moort weer de jaarlijkse zomercompetitie. Het is de bedoeling om 5 avonden te gaan dammen. We starten op donderdag 21 mei en spelen vervolgens op donderdag 28 mei, 4, 11 en 18 juni. Elke avond heeft u de mogelijkheid om 1 of 2 partijen te spelen. We starten elke avond om 19.45 uur. De tweede partij van de avond start om ca. 21.00 uur. U kunt ervoor kiezen om één of twee ronden te spelen per avond. We spelen met een tempo van 20 minuten per speler plus 10 seconden per zet. één partij zal dan maximaal een uur duren. Als u niet alle dagen kunt, is dit geen probleem. Meld u dan wel even tijdig af voor de desbetreffende avond. De deelnemers zullen in verschillende groepen worden ingedeeld afhankelijk van speelsterkte. De vijf beste resultaten van iedere deelnemer zullen meetellen voor het opmaken van de eindrangschikking. Een voorbeeld om het te verduidelijken. U speelt bijvoorbeeld 7x, u wint 3x speelt 2x remise en verliest 2x.

Introductie scheiding

U krijgt dan een puntentotaal van 8 punten. 3x winst en 2x remise worden meegeteld, de 2 verliespartijen niet. Als men in de eindrangschikking gelijk eindigt, dan wordt er gekeken naar het aantal partijen dat je gespeeld hebt. De deelnemer met de minst gespeelde partijen zal dan hoger eindigen. Heeft men hetzelfde resultaat behaald met evenveel partijen, dan zal er een beslissingswedstrijd gespeeld worden. Ook dit jaar zijn er weer mooie vleesschotels en andere vleesprijzen te winnen. Inschrijving staat open voor iedereen, men hoeft dus niet lid te zijn van een vereniging. De deelname is geheel gratis.

Om een inschatting te maken van hoeveel deelnemers we kunnen verwachten, verzoeken wij u om zich uiterlijk voor 20 mei 2015 op te geven. Dit kan per e-mail secretariswvm@yahoo.com of via telefoonnummer 06-55717984.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier