Zomeravondconcert Chr. mannenkoor Westerhaar.

0
925

chrmannenkoor.jpgHet Chr. mannenkoor Westerhaar o.l.v. dirigent Fred van Dijk gaat het winterseizoen afsluiten met een nieuw initiatief op vrijdagavond, 10 juni 2011. Dan zullen de zanglustige mannen op een creatieve manier een aantal bekende en een aantal nieuw ingestudeerde liederen ten gehore brengen. En dat doen zij voor het eerst in de openlucht (bij gunstige weersomstandigheden).
Voor deze gelegenheid stelt boerderij Dekker het erf beschikbaar, waarop iedereen, die van mooie koormuziek houdt, welkom is. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar een van de schuren, zodat elke bezoeker droog kan zitten of staan.
Tevens zal dit concert opgeluisterd worden door Luko Hans (pianist), Esther v.d. Schee (violiste) met begeleiding van Rein Vos van Avezathe en Ardie Emons (sopraanzangeres).

Introductie scheiding

Het programma ziet er veelbelovend uit met nummers als Whispering hope, Die Nacht, I feel pretty, People, Czardas van Monti, barbershopmuziek, enz.
Belangstellenden voor dit concert worden verwelkomd met een (gratis) kopje koffie, na afloop is er live muziek en hapjes en drankjes (voor eigen rekening).
De toegang is gratis, er is voldoende parkeerruimte en – mocht u het concert waarderen – dan is een vrije gift welkom voor het bestrijden van de onkosten.
Aanvang 20.00 u. (vanaf 19.30 u. is de koffie klaar): vrijdagavond, 10 juni a.s.
Van harte aanbevolen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier