Zit jij in groep 5,6,7 of 8 kom dan lekker een middag sporten !!!

0
713

Op woensdagmiddag 15 april organiseert de gemeente een sportmiddag voor kinderen uit de hogere klassen van het basisonderwijs. De middag wordt georganiseerd in het kader van het project Twente in Balans. Dit project staat in het teken van het tegengaan en/of voorkomen van overgewicht onder jongeren.

Op deze middag zijn er in combinatie met een aantal sportverenigingen, leerlingen van CSG Het Noordik, een fysiotherapeut en een diëtist een aantal leuke sportactiviteiten georganiseerd. Naast dat de kinderen kunnen deelnemen aan deze activiteiten is er een voorlichting bij te wonen voor zowel kind als ouder als het gaat om het belang van voldoende bewegen en het nut van gezonde voeding.

Deze middag is bedoelt voor kinderen die wonen in de kernen Westerhaar en Vriezenveen en in de groepen 5,6,7, of 8 van het basisonderwijs zitten.

Kom op 15 april naar het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar. De activiteiten starten om 15.00 uur en eindigen om 16.30 uur. De deelnemende kinderen ontvangen na deelname nog een leuk presentje van de gemeente Twenterand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier