Zilveren KNVB speld voor Berthil Krikken van Voorwaarts

0
673

logo-vv-voorwaarts-125.jpgTijdens de ledenvergadering van Voorwaarts van maandag 24 september nam Berthil Krikken na 17 jaar afscheid als penningmeester van de vereniginge zijn van de vereniging afscheid van deze functie. Berthil heeft in die jaren veel arbeid verricht en naast deze functie was hij enorm betrokken bij de club.
Door Voorwaarts-voorzitter Gerhard Aalderink en afgezant van de KNVB Ate Brunninkgreef werd Berthil geprezen voor zijn werk en doorzettingsvermogen, met name zijn deel in de aanleg van het kunstgrasveld. Hij heeft ontzettend veel werk verzet om het project te laten slagen wat zoals u wellicht weet prima is gelukt.

Introductie scheiding

De KNVB heeft daarom besloten Berthil te waarderen met een zilveren KNVB speld waar hij zichtbaar trots op was. Hij is daarmee de jongste drager van deze speld van Nederland. Voorwaarts dankt daarmee hem voor zijn inzet van alle jaren. Voorwaarts heeft in Natasja Mulder een opvolger gevonden voor deze functie. Natasja is daarmee de eerste vrouwelijk bestuurslid van Voorwaarts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier