ZIGGO-KLANTEN MOETEN VAN COGAS VERPLICHT OVERSTAPPEN

0
762

Vanaf januari 2015 gaat Caiway de digitale televisie-, internet- en telefoniediensten leveren omdat de samenwerking tussen Cogas en Ziggo wordt beëindigd. Sinds 1 juli 2014 biedt Caiway al het basisabonnement voor radio en televisie (TV Standaard) aan. We hebben er alle vertrouwen in dat Ziggo en Caiway ervoor zorgen dat u weinig zult merken van de overgang naar Caiway.

Cogas is op zoek gegaan naar een partner die de dienstverlening zowel over het glasvezelnetwerk als over het kabelnetwerk kan aanbieden. Caiway is in Nederland de enige aanbieder die op grote schaal hiervoor de capaciteit en kennis in huis heeft. Daarom heeft Cogas gekozen voor Caiway als partner.

Deze verandering kan vragen oproepen. Hiernaast staat beschreven hoe de situatie is en bij wie u terecht kunt waarvoor.

U blijft dus gewoon gebruik maken van het glasvezel- en het coaxnetwerk van Cogas.

Vragen of meer informatie
Alle klanten worden persoonlijk geïnformeerd over de verandering.

Wilt u alvast meer informatie of heeft u vragen, kijk dan op www.twentestaptover.nl of bel met Caiway via 088 22 49 121. Ook kunt u de Caiway Winkel aan de Grotestraat 31, 7607 CB te Almelo bezoeken.

Gefaseerde planning
De diensten van Caiway worden gefaseerd ingevoerd in het werkgebied van Cogas. Net zoals de diensten van Ziggo gefaseerd worden afgebouwd. Dat betekent dat u vanaf een specifieke dag op uw adres gebruik kunt maken van de Caiway diensten. Zij zullen u hier over informeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier