Zes inwoners gemeente Twenterand ontvangen Koninklijke onderscheiding tijdens jaarlijkse lintjesregen

0
818
Gerard Fidom

Burgemeester Broekhuizen bracht verrassingsbezoeken aan zes inwoners van de gemeente Twenterand. Hij overhandigde persoonlijk een Koninklijke onderscheiding aan de heer G. Fidom, de heer J.H. Croezen, mevrouw Makkinga-Heersmink, de heer F. Boers en de heer J.J. Wessels. Eén inwoner die op de grens van Tubbergen en Vriezenveen woont kreeg de Koninklijke onderscheiding overhandigd van burgemeester Haverkamp-Wenker van de gemeente Tubbergen. Het heeft Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander behaagd om deze inwoners van de gemeente Twenterand te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
De heer G. (Gerard) Fidom, (62 jaar) uit Westerhaar-Vriezenveensewijk
De heer Fidom kreeg een lintje vanwege zijn uitzonderlijke maatschappelijke prestaties. Je onderscheiden als vrijwilliger is best bijzonder, hij is al méér dan 30 jaar een actieve vrijwilliger die zich als inwoner volledig en vrijwillig inzet voor dorpsgemeenschap Westerhaar-Vriezenveensewijk. Sinds 1990 heeft hij allerlei bestuurstaken en vrijwilligerswerk op zich genomen bij de korfbalvereniging SDO. Daarnaast maakt hij sinds 2016 onderdeel uit van het bestuur van de Oranjevereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk. Mede door zijn grote inzet is Westerhaar-Vriezenveensewijk een hechte dorpsgemeenschap. Hij is betrokken met dorpsgenoten. Hij is gericht op de ander, geeft zijn medemens vertrouwen. Hij helpt organisaties en dorpsgenoten waar hij maar komt.
De heer J.H. (Henk) Croezen (74 jaar) uit Westerhaar-Vriezenveensewijk
De heer Croezen kreeg een lintje vanwege zijn uitzonderlijke maatschappelijke prestaties. Je onderscheiden als vrijwilliger is best bijzonder, hij is al méér dan 30 jaar een actieve vrijwilliger die zich als inwoner volledig en vrijwillig inzet voor dorpsgemeenschap Westerhaar-Vriezenveensewijk. Sinds 1990 heeft hij allerlei vrijwilligerswerk en bestuurstaken op zich van de Christelijke Muziekvereniging “Soli Deo Gloria” en de Stichting Domus “Soli Deo Gloria”. Hij is het gezicht van “Soli Deo Gloria” in bestuursfuncties en als commissielid. Als muzikant neemt hij altijd deel aan concoursen, festivals en het brengen van serenades. Hij wordt genoemd als een groot organisator van het jaarlijks concert, kartrekker voor de vereniging. Hij werkte mee aan de bouw van het nieuwe clubgebouw en werd de beheerder van dit gebouw. Hij zorgt wekelijks voor het onderhoud. Daarnaast is hij óók actief vrijwilliger bij de Gereformeerde Kerk “De Bron”, bij woon- en zorgcentrum ’t Haarhuus en als drager bij begrafenisvereniging “De Laatste Eer” in Westerhaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier