Zeer matig duel levert 1 punt op

0
1857

En met zeer matig moet ik eigenlijk zeggen zeer bedenkelijk. Vooral nu rust kwam er geen fatsoenlijke aanval tot stand. Het zegt voldoende dat beide doelpunten uit standaard situaties tot stand kwamen. Trainer Tim Nijzink kon over een complete selectie beschikken. De routiniers Dogger en Slot begonnen op de bank. In de 1e helft had Voorwaarts een licht overwicht. In de 3e minuut kwam de 1e grote kans. Naar later bleek misschien wel de grootste. Wout Roelofs kopte geheel vrijstaand een corner van Michel Lensen naast. Beide teams speelden hetzelfde systeem. Beide met 2 snelle aanvallers. Maar door bijzonder slordig op te bouwen, kwamen die er nauwelijks aan te pas. In de 38e minuut kon de trouwe aanhang eindelijk juichen. Michel Lensen mocht een vrije trap nemen, wachtte het fluitsignaal zeer terecht niet af en krulde de bal zeer fraai in de hoek waar de keeper nog niet stond. Die was nl nog druk met de muur. Heel Wilhelminaschool protesteerde, uiteraard tevergeefs: 0-1.

Na rust zocht Wilhelminaschool meer de aanval, maar werden ook slechts gevaarlijk via corners. Voorwaarts kreeg steeds meer ruimte om te voetballen. Maar hier werd totaal geen gebruik van gemaakt. De passing was ver beneden peil. Er werd vooral veel te gehaast gespeeld op het hobbelige veld. En juist toen alles wat Voorwaarts was al begon te denken aan een zege, viel in de 91e minuut toch nog de gelijkmaker. En natuurlijk uit een, volledig onnodig weggegeven, hoekschop. Pim Zengerink kopte binnen: 1-1. Bijna werd het nog een nederlaag. Dinand Stuifzandt verrichte toen zijn beste redding. Zaterdag komt het momenteel goed draaiende Kloosterhaar op bezoek. Pluspunt vandaag: alle clubs die in de buurt staan op de ranglijst leden verlies.

Stuifzandt; van Nuil, Wessels, Wolters, Scherphof; Lensen(65 Slot) Klos, Boertje, Roelofs ; Visser (46 Dogger), Slatius (72 de Lange).