Zaterdag 24 maart Landelijke Opschoondag

0
2167

Op zaterdag 24 maart vindt de Landelijke Opschoondag weer plaats. Op deze dag organiseren mensen door het hele land, en ook hier in de gemeente, diverse opschoonacties om samen hun buurt of straat schoon te houden. Mee doen is eenvoudig en leuk. Kom ook in actie voor een schone buurt!

De Landelijke Opschoondag is een initiatief van Nederland Schoon dat in de ROVA-gemeenten wordt gefaciliteerd vanuit het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon.

Deze dag heeft als doel om de mensen in jouw buurt, straat of van jouw vereniging enthousiast te maken om samen te zorgen voor een schone leefomgeving.

Iedereen kan mee doen!

Iedereen vindt een schone straat belangrijk. En iedereen kan zijn steentje bijdragen om zwerfvuil aan te pakken. Doe samen met buren, familie, vrienden of (sport) vereniging mee aan de Landelijke Opschoondag. Samen vegen en opruimen is gezelliger. En waar het schoon is blijft het schoon.

Gewoon doen!

Opruimacties in het ROVA-werkgebied kunnen aangemeld worden via www.mooi-schoon.nl/landelijke-opschoondag.

Deelnemers worden gefaciliteerd met hulpmiddelen zoals afvalgrijpers, ringen, vuilniszakken, handschoenen en veiligheidshesjes.

#LOD2018

Heel Nederland komt samen in actie. Volg alle opruimacties via de hashtag #LOD2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier