Zanger Martin Dams uit Westerhaar sloeg rol in BOB-campagne eerst af

0
1268

Hij was te druk voor een rol in een reclamespot, verwees naar een collega-zanger maar de beller bleef hardnekkig om hem vragen. Zanger Martin Dams uit Westerhaar stemde uiteindelijk toch maar in en is nu te zien in de BOB-campagne “Daar kun je mee thuiskomen”
Dams staat in de spot op het podium en zingt voor een volle zaal zijn nieuwe single op het podium en zingt zijn nieuwe nummer ‘Dat is nu over’. Iemand wil een biertje bestellen voor een vriend die later binnenkomt, maar die is de BOB. Die vriend laat dat weten via de microfoon van de zanger en krijgt zo alsnog een cola. De spot is sinds enkele weken te zien.
Vier telefoontjes nodig, aanhouder wint
Zijn rol in de campagne was niet vanzelfsprekend. “Ik werd twee keer gebeld door mijn boekingskantoor of ik een vrouw wilde terugbellen, maar ik was daar vanwege de periode voor kerst veel te druk voor.” Uiteindelijk belde de vrouw hemzelf. Dams gaf de naam en nummer door van een collega, maar de belster wilde hem zelf.
Nadat ze in een tweede telefoontje had uitgelegd waar het om ging, hapte Dams toe onder de voorwaarde dat hij een eigen nummer ten gehore mocht brengen. En dat mocht. Het nummer is Dams/ niuwe single die volgende week uitkomt. ‘we hebben er die dag tot diep in de nacht voor in de studio gezeten”

Dams maakt nu nog deel uit van de band Ancora maar gaat volgende week solo. De campagne komt voor hem als geroepen. Hij krijgt veel reacties.
Het heeft nog niet geleid tot meer boekingen, maar die verwacht Dams wel. “En ik blijf natuurlijk wel gewoon bruiloften doen.” (RTVOost)

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier