Yuen Wong nieuwe aanwinst Damclub Witte van Moort

0
620

wong2014.jpgDamvereniging denk en zet /Witte van Moort heeft het eerste team voor aankomend seizoen versterkt met Yuen Wong uit Borne. De 22-jarige student commerciële economie zal de plaats innemen van Edwin Twiest, die een stapje terug wil doen naar het tweede team.
Wong speelt momenteel bij BDV uit Borne, hij werd afgelopen seizoen topscorer in de 1e Klasse van de Nationale Competitie, met een score van 21 punten uit 11 wedstrijden. Hij speelde slechts één remise en won de overige partijen. Wong kon met zijn daverende score, degradatie van zijn team helaas niet voorkomen.

Introductie scheiding

Voor Wong die bij de jeugd één van de beste spelers van zijn lichting was is het geen uitdaging om in de 2e klasse landelijk uit te komen. Hij maakt dan ook graag de overstap naar damvereniging Denk en Zet/Witte van Moort, dat al jarenlang stabiel presteert op het hoogste niveau van het Nederlandse clubdammen.
Witte van Moort is blij met de versterking en bindt zo weer een regionale (sub) topper aan zich. Wong werd in zijn jeugdjaren al eens Nederlands kampioen bij de welpen en stond twee keer op het podium bij het NK aspiranten. Zoals het er nu naar uitziet zullen er verder geen mutaties meer komen in het eerste team, dat dit seizoen afsloot met een keurige vijfde plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier