Yarnick Boertje en Berry Feller eerste FIFA14 koningen van Westerhaar

0
973

Op zaterdag 28 december 2013 werd het eerste FIFA spelgame toernooi gehouden in Westerhaar. Bij v.v. Voorwaarts organiseerde het SAC (Senioren activiteiten commissie) haar 2e evenement in successie. Vanaf 11 uur ‘smorgens speelden de jeugd tot en met 14 jaar fanatiek op de spelcomputer in 4 poules het toernooi. Het werd een pittige strijd en de finale werd gespeeld tussen Yarnick Boertje en Sander Berghuis. Na een spannende strijd werd de wedstrijd gewonnen door Yarnick Boertje die daarmee de eerste FIFA koning tot en met 14 jaar werd.
Van de organisatie ontving hij de nieuwe wisselbeker. Een wisselbeker voor de jeugd tot en met 14 jaar die jaarlijks gewonnen kan worden. Op de 2e plaats eindigde Sander Berghuis en 3e werd Glenn Snippe.

Introductie scheiding

Rond de klok van 3 uur was het de beurt aan de oudere spelfanaten. Niet minder dan de bij de jeugd ging het er hier ook zeer fanatiek aan toe. De finale werd gespeeld tussen Donny Kolkman en Berry Feller en deze strijd werd door Berry Feller gewonnen. Berry is daarmee de eerste FIFA koning van Westerhaar bij de senioren, 2e werd Donny Kolkman en 3e is Bjorn Wessels geworden.
Yarnick en Berry mogen zich dus een jaar lang de FIFA14 kampioenen van Westerhaar noemen. Volgend jaar krijgt iedereen opnieuw een kans om deze titel in de wacht te slepen, waarschijnlijk op zaterdag 27 december 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier