X-PLODE in de grote FINALE!

0
860


X-PLODE

204736069_6_rnm2_700

X-PLODE is een Streetdance/Hip-Hop showteam uit Westerhaar-Vr?wijk vanuit Be-Fit Body Tot@l. X-PLODE bestaat uit 8 leden : De danslerares Ankie (29), Manon (21), Maaike (18), Ancella (17), Angela (18), Nicolette (20), Sharon (18), en Lisa (17).
En deze dames hebben het er maar druk mee.

22 juni jl. had X-PLODE de wedstrijd ?Hip Hop Dance Event? te Den Oever. Het evenement staat in het teken van streetdance en Hip Hop. De dames van X-PLODE zaten voor de wedstrijd zenuwachtig hun haar en make-up bij te werken toen ze het nieuws kregen dat er een zieke was en dat ze dus de dans moesten veranderen. Toen waren de zenuwen helemaal niet meer te slepen. Snel werd er wat in elkaar geprutst en op naar Den Oever!
Toch hebben ze daar nog even een hele mooie beker voor de 2e plek opgehaald!

X-PLODE kreeg de smaak te pakken en zag op het internet en tv informatie over de grote wedstrijd Streetmasters. Dit is een wedstrijd voor meerdere ?street? sporten o.a. skateboarden, breakdance en streetdance. Deze wedstrijd bestaat uit 5 voorrondes en 1 finale. Alle dansgroepen die op de 1e en 2e plaats zijn geëindigd per leeftijdscategorie gaan door naar de finale. X-PLODE dacht gelijk ?Dit kunnen we niet aan ons voorbij laten gaan!?
Dus hebben ze zich snel aangemeld voor de voorronde 16 aug jl. in Amsterdam.

En ja hoor, ze hebben het geflikt! De 1e plek in de wacht gesleept met hun spectaculaire dans! Ook hebben ze al wat gewonnen als ?voorproefje? op de finale namelijk: Een L?oréal StudioLine Indestructible pakket, een workshop van de beroemde choreograaf van o.a. Justin Timberlake en natuurlijk een plek in de Finale. Naast de geldprijzen in de Streetmasters finale op 30 aug. kan men ook nog het volgende winnen:
1e plaats: Gratis deelname aan alle FISHEC WK Workshops. Gratis entree op de finale dag van het WK 2008 in Eindhoven. 2e plaats : Gratis deelname aan 3 workshops van FISHEC WK Workshops. Gratis entree op de halve finale dag van het WK 2008 in Eindhoven.
Dus zijn ze vandaag naar de finale gweest, en hebben de vierde plaats gehaald.
Het was jammer dat het net geen podiumplaats was maar het was een geweldige ervaring

Voor meer info over deze dansgroep: www.weletyoux-plode.hyves.net of www.befit.nl

277092254_6_uten_468 329723445_6_hmgz_644 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier