WWR successen

0
843

concours_05Leden van de pony en ruitervereniging WWR gingen weer naar concoursen.

Naar Slagharen gingen:
Lisan Kikkert met D – pony Nariva en voor het rijden van de B – dressuur behaalde deze combinatie een 2e prijs met 194 en een 4e prijs met 187 punten. Door deze goede prestaties behaalde Lisan met Nariva ook de 1e prijs voor de beste combinatie in de klasse B – dressuur.
Lieke Hartman met E – pony Boticario behaalde een 2e prijs met 195 en een 3e prijs met 183 punten voor het rijden van de L1 – dressuur. En ook Lieke behaalde de 1e prijs voor de beste combinatie in de L – dressuur.
Daphne Smit met C – pony Flijing Devil behaalde voor het rijden van de B – dressuur een 1e prijs met 192 punten.
Joanieke Benus met E – pony Benito behaalde de 1e prijs voor het springen in de klasse M.
Patricia Zomer met haar paard Sharan behaalde de 2e prijs voor het rijden van de M2 – dressuur met 178 punten. Het was de 1e keer voor Patricia en Sharan dat ze startten in de klasse M2 dus een uitstekende prestatie gelijk een 2e prijs.
Inge Bakker met paard Wakiekie behaalde een 2x een 3e prijs voor het rijden van de B – dressuur met 188 en 194 punten.

Naar Holten gingen:
Jerney Haverkort – Bos met paard Unique voor het rijden van de B – dressuur en Jerney behaalde een 1e prijs met 200 en een 2e prijs met 206 punten. Door de geode prestaties van Jerney en Unique promoveren ze naar de Klasse L – dressuur.
Jessica Teunis met paard Indiana Jones behaalde met 192 punten een 4e prijs voor het rijden van de L 1- dressuur.
Inge bakker met paard Wakiekie behaalde een 2e prijs met 204 en een 3e prijs met 188 punten voor het rijden van de B – dressuur.

Naar Luttenberg ging Daphne Smit met Flijing Devil en deze combinatie behaalde een 3e prijs met 193 punten voor het rijden van de B – dressuur.

Rita Dekker ging ook naar Holten met haar paard Wiagonde en ze behaalde voor het rijden van de L1- dressuur een 3e prijs met 186 en een 5e prijs met 184 punten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier