WOW wat was het een geslaagde lichtjes avond!

0
1094

Wow wat hebben we veel kerstmutsen mogen uitdelen!
Het was best even spannend voor de organisatie. Hebben de bewoners de lastminute actie wel gelezen? Hield de regen mensen niet tegen om op pad te gaan?

Nou, we mogen nu zeggen, jullie waren er massaal!
Lopend, fietsend of met de auto, er branden heel wat extra lampjes in Westerhaar.

Op verschillende punten kon je wat lekkers eten of drinken halen, die je werden aangeboden door de winkeliers van AZB Westerhaar.

Bij het Kulturhus zijn er heel veel kiekjes gemaakt met de kerstman, werden auto’s aangehouden om ze te voorzien van een verlichte kerstmutsen, beker koffie met wat lekkers

Opwarmen kon je met een beker warme chocolademelk met slagroom bij de vuurkorf, die Klos tweewielers samen met zijn buurman Dogger woninginrichting hadden verzorgd
En voor het cafe waren de lichtjes weer even aan om jullie een plak Krentenwegge van De Johanneshoeve aan te bieden door de Oranje Vereniging.

Bij de Jumbo kon je genieten van de kerstliedjes gezongen door Martijn Groote en Chantal.

Maar ook de gluwijn bij De lelie, bitterballen bij AVIA Tankservice Haarhuis en de zak friet bij Vinkenweg gingen er zeker in!

Voor iedereen die niet goed ter been was of gewoon graag in de mooie bus wordt rondgereden! Schepers tours bood de oplossing. Op drie verschillende punten kon je opstappen om zo toch te kunnen genieten van de mooie lichtjes.

Maar er was meer!
De kerstman kon natuurlijk niet met lege handen naar Westerhaar komen.
Daarom hebben we namens een paar ondernemers de handen ineen geslagen
en een prachtig tasje vol lekkers en leuks ingepakt. Deze heeft de kerstman persoonlijk met zijn kerst elf afgeleverd aan de ouderen in ons dorp. Wat een feestje was dat om te zien hoe ze daar van hebben genoten❤️

En ook de juryleden hebben een lange ronde Westerhaar gemaakt
Prachtige versierde huizen en straten zijn vastgelegd op papier, maar ook via de camera van omroep Max. Zij filmde ons lichtjes dorp voor een nieuw programma wat in het voorjaar wordt uitgezonden. Uiteraard laten we weten wanneer dit plaats gaat vinden!

Kortom volop gezelligheid in het dorp!
Een nieuwe traditie is geboren🎄

Hopelijk hebben jullie ook genoten en kan je nog t/m vrijdagavond 23 december online stemmen op het mooist versierde huis en straat op www.westerhaardigtaal.nl

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier