Workshops bloemschikken, een creatief Paasstuk

0
1099

logo_swt_113Op donderdagavond 2 april en maandagavond 6 april van 19.30 tot 21.30 is er in het Kultürhus te Westerhaar een creatieve avond bloemschikken. De donderdagavond wordt begeleid door Jet Schutmaat, de maandagavond door Siny Talen.

Jet woont in Den Ham en heeft 2 prachtige tuinen,`De Lindetuinen`. Zij maakt voornamelijk gebruik van natuurlijke materialen uit haar tuin en uit de natuur. Jet is lid van de organisatie ‘groei en bloei”. Zij volgt er een cursus en geeft al enkele jaren zelf workshops. Haar begeleiding is gericht op het aansluiten bij wat deelnemers zelf willen maken. Daarbij gelet op de compositie van het stuk. Schilderen met bloemen noemt ze het.
In deze workshop wordt uitsluitend gewerkt met uw eigen meegebrachte “groen” en decoratie/accessoires. Te denken valt aan: berkentakken, tover- en kronkelhazelaar, bloembollen, bloemen, schors en andere verfraaiingen zoals draad en lint. Snoeischaren en ander gereedschap eveneens meenemen.
Als basis kunt u een (soort) schaal met oase of een oasekrans meenemen. De workshop kost € 14,-.
Dit is inclusief koffie en thee en een beetje basismateriaal, meegebracht door Jet.

Op maandagavond 6 april is er een workshop onder begeleiding van Siny Talen in het Kultürhus.
Siny woont in Westerhaar. Bloemstukken maken is haar professie en zij geeft daarnaast al jaren workshops.
In deze workshop neemt u alleen een platte schaal mee waarop een paastaart van groen en decoratie wordt gemaakt. Door gebruik te maken van de verschillende voorjaarstakken, bloembollen groen en decoraties zoals eierschalen en andere verfraaiingen maakt u een prachtige taart. Deze workshop kost €18,- en is inclusief alle materialen en koffie en thee. Het meenemen van een eigen snoeischaar is handig.
Informatie over deelname en inschrijving: Stichting Welzijn Twenterand, 0546-805122 of 646111.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier