Winkeldiefstal bij Drogisterij Berghuis in Westerhaar.

0
1171

logo-Politie.jpgVrijdag 13 januari omstreeks 11.00 uur hebben medewerk(st)ers van Uw Eigen Drogist Berghuis in Westerhaar een 16 jarige jongen betrapt op het plegen van winkeldiefstal.

De voormalige inwoner van Westerhaar werd door de medewerk(st)ers van Drogisterij Berghuis in de gaten gehouden, in verband met zijn opvallende gedrag.
Toen de jongen de winkel wilde verlaten zonder te betalen vonden de medewerk(st)ers van Drogisterij Berghuis het de hoogste tijd om in te grijpen.
Hij bleek een dure fles parfum in zijn broek te hebben verstopt.

 

Introductie scheiding

 

De jongen is overgedragen aan de politie en meegenomen naar het politiebureau te Vriezenveen. Daar is proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Tevens kan hij naast een boete ook een winkelverbod van 2 jaar tegemoet zien.

Daarnaast zal Drogisterij Berghuis in het kader van de regeling ‘Afrekenen met Winkeldieven’ van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) een schadeclaim indienen tegen de jongen.

Ondernemer Raymond Berghuis vind het jammer telkens als ‘politieagent’ te moeten optreden, maar geeft aan dit tot aan het einde der tijden te blijven doen indien hij dit noodzakelijk acht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier