Win een ijstaart!

0
865

Vakantie actie WesterhaarDigitaal.nl

vakantie4_01WesterhaarDigitaal organiseert een wedstrijd en doet een oproep aan al haar trouwe bezoekers: maak een leuke, grappige, ludieke foto op het vakantieadres! De winnaar krijgt een overheerlijke ijstaart, welke beschikbaar wordt gesteld door Bijkerk IJs.

De enige eis die aan deze foto wordt gesteld: op de foto is de (naam van) WesterhaarDigitaal duidelijk zichtbaar.
Hoe je hierin slaagt, maakt niet uit. Je kan gebruik maken van het A4`tje welke je van onze site kan halen, maar er kan ook een originelere oplossing worden gevonden om www.WesterhaarDigitaal.nl zichtbaar op de foto weer te geven.
Natuurlijk kan het zo zijn, dat je helemaal niet weg gaat gedurende de zomervakantie. Een originele foto kan natuurlijk ook worden geschoten vanaf het huisadres of welk ander plekje dan ook!
De foto kan je via de site onder ‘Interactief`, keuze ‘foto-onderzoek` en vervolgens ‘foto toevoegen` op de site plaatsen. Het bestuur van Stichting WesterhaarDigitaal.nl zal een keuze maken uit de leukste, mooiste, grappigste en vooral meest originele foto. Er zal hierbij zeker rekening worden gehouden met het aantal stemmen dat de foto krijgt van de bezoekers aan de site! En wees gerust: de bestuursleden zullen misschien ook wel een foto plaatsen, maar de ijstaart zullen we niet winnen!
Dus: ga voor deze overheerlijke ijstaart en plaats een originele foto op de site!
Neem verder regelmatig een kijkje op de site. Wanneer de scholen weer beginnen zullen wij de uitslag spoedig bekend maken en de ijstaart aan de gelukkige uitreiken.

Gijs
Team WesterhaarDigitaal.nl

Klik hier om het logo van WesterhaarDigitaal.nl te downloaden als .JPG bestand

Klik hier om het logo van WesterhaarDigitaal.nl te downloaden als .PDF bestand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier