Wijziging openingstijden en afvalinzameling met Hemelvaart

0
842

logo-gemeente.jpgGemeentehuis gesloten
Op donderdag 2 juni (Hemelvaartsdag) en vrijdag 3 juni is het gemeentehuis gesloten voor alle diensten. Vanaf maandag 6 juni kunt u, tijdens openingstijden, weer terecht op het gemeentehuis.

Afvalinzameling
Wijzigen afvalinzameling met Hemelvaart
Op donderdag 2 juni (Hemelvaartsdag) wordt er geen afval ingezameld in de gemeente Twenterand. Hierdoor wordt de inzameling van restafval en gft-afval verplaatst naar zaterdag 4 juni. Het kan voorkomen dat het huisvuil op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de afvalcontainer op de dag van inzameling voor 07.30 uur aan de straat neer te zetten. Meer informatie over het aanbieden van uw afval vindt u in de afvalwijzer of op de website van ROVA, www.rova.nl. Met vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice van ROVA, telefoonnummer (038) 427 37 77 of e-mail klantenservice@rova.nl.

Introductie scheiding

Inzamelzakken plastic afval
Als de zakken bijna op zijn, kunt u nieuwe zakken bestellen bij ROVA. Dit is gratis en gaat heel eenvoudig via www.rova.nl/zakkenbestellen of via de klantenservice, telefoonnummer (038) 427 37 77 of klantenservice@rova.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier