Wiekse Ruiterdagen

0
1632

img_1835_large_400
Op 2 juni werd aan de Zwembadlaan in Westerhaar het startschot gegeven voor de tweede editie van de Wiekse Ruiterdagen.Onder goede weersomstandigeheden werd een sportieve strijd gestreden door een groot aantal ponyruiters.
Ook de amazones van de ponyclub WWR waren succesvol.
In het M springen kwam Cheryl Schoemaker aan de start met Bravour. Zij gingen naar huis met de tweede prijs. Jaline Laarman kwam in het B springen met Carlos en met Winston aan start en wist met beiden een eerste prijs te halen. Haar zusje Esther werd derde met C pony Mona Lisa in het B springen.
Een vierde prijs was er voor Lisan Kikkert met Nariva, zij kwamen ook uit in het B springen. De uit Vroomshoop afkomstige Dorien Ekkel met haar E pony Sirius wist het parcours ook zonder fouten af te leggen en werden tweede.
In het L springen was er een eerste prijs voor Joanne Zomer met Daisy en een derde prijs voor Joanieke Benus met Fighting Alpha.
De ruiters konden zich ook nog opgeven voor een dressuurwedstrijd. Lieke Hartman en haar pony Boticario waren hier goed in vorm. In de eerste proef reden ze 208 punten bij elkaar en werden hiermee derde en in de tweede proef scoorde Lieke 190 punten en werd vierde.
Amanda Runhart had haar pony Glenn gezadeld. Ook Amanda reed een goede proef en ze werd derde met 194 punten.

A.s zaterdag is het de beurt aan de paarden. Een groot aantal deelnemers zal aan de start verschijnen. De aanvang is 8.45 uur en de toegang is gratis.
Zwembadlaan 10
Sportpark “het Twistveen” te Westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier