Wie wordt ‘Vrijwilliger van het jaar 2007’?

0
752

Het zou zomaar kunnen dat u degene bent die deze prijs op 13 december 2007 in ontvangst mag nemen van voorzitter wethouder Binnenmars. Op initiatief van de gemeente Twenterand, in samenwerking met de Rabobank Twenterand/Noord West Twente wordt er elke twee jaar een avond georganiseerd waarin de vele vrijwilligers die werkzaam zijn in Twenterand in het zonnetje worden gezet. Tijdens deze avond wordt de ‘Vrijwilliger van het jaar’ bekendgemaakt. Deze prijs wordt uitgereikt aan iemand die binnen een organisatie vrijwilligerswerk verricht en hiervoor een extra inspanning levert. Kent u iemand binnen uw organisatie die voor deze prijs in aanmerking komt, dan kunt u hem of haar voordragen voor ‘Vrijwilliger van het jaar 2007’. Aanmeldingen kunt u inzenden tot uiterlijk 19 oktober 2007.

Wie komt er in aanmerking
In aanmerking voor nominatie komen personen die initiatieven hebben ondernomen die bijdragen aan de bevordering van het vrijwilligerswerk in de gemeente Twenterand. Een voorwaarde is dat het vrijwilligerswerk uitgevoerd wordt binnen de gemeente Twenterand. Zowel inwoners als niet-inwoners kunnen genomineerd worden.
De aanvragen worden door een externe jury beoordeeld en zij nomineert vervolgens drie kandidaten. De jury bestaat uit: voorzitter de heer G.J. Binnenmars, de heren M. Bossers, P. Zuithof en K. Harms en mevrouw R. van Faassen.

Waar is de prijsuitreiking
De prijsuitreiking ‘Vrijwilliger van het jaar 2007’ is op 13 december 2007 en wordt gehouden bij het MCC gebouw in Vroomshoop. Alle vrijwilligersorganisaties binnen de gemeente Twenterand ontvangen voor deze feestelijke avond een uitnodiging.

Aanmelden
U kunt iemand aanmelden voor ‘Vrijwilliger van het jaar 2007’, door een aanmeldformulier in te dienen. Een aanmeldformulier kunt u hier openen of aanvragen bij mevrouw Kirsten Postma. Zij is telefonisch te bereiken via het Service Informatie Centrum van de gemeente, telefoon (0546) 557777. Mocht u vragen hebben, dan kunt u eveneens bij haar terecht.

Medewerkers van de Rabobank en van de gemeente Twenterand zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier