Wie verdient het jeugdlintje 2015?

0
620

De Jongerenraad Twenterand is druk bezig om, tijdens de komende nieuwjaarsreceptie van de gemeente Twenterand, het jeugdlintje uit te kunnen reiken. De Jongerenraad vindt het belangrijk om jongeren in het zonnetje te zetten door ze te belonen voor voorbeeldgedrag.

Het jeugdlintje is een prijs die nu voor de tweede keer door de Jongerenraad wordt uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Twenterand. Deze prijs is een beloning voor jongeren die een goede daad hebben verricht. Stel een jongere is al heel lang vrijwilliger bij een dierenpension of geeft bijles aan medeleerlingen. Dan kan iemand uit de omgeving de jongere opgeven voor deze prijs.

Introductie scheiding

Er zijn wel enkele criteria waaraan moet worden voldaan. Deze criteria zijn te vinden op www.twenterand.nl/jeugdlintje of www.jongerenraadtwenterand.nl/jeugdlintje . Daar is tevens het aanmeldformulier te vinden waarmee jongeren voorgedragen kunnen worden voor het jeugdlintje.
Kent u een jongere die tussen de 10 en 18 jaar is en in aanmerking komt voor het jeugdlintje. Heeft u deze jongere nog niet voorgedragen voor het jeugdlintje doe dit dan uiterlijk voor 15 november 2015.
Als u nog vragen heeft over het jeugdlintje dan kunt een mail sturen naar jongerenraadtwenterand@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier