Wethouder Freek Becker neemt DVD van het Dansspektakel 2007 in ontvangst

0
1341

Vriezenveen, 20 februari 2008

Weimg_5030_1024x768_1024thouder Freek Becker neemt DVD van het Dansspektakel 2007 in ontvangst

Vandaag heeft het bestuur van Stichting WesterhaarDigitaal.nl een bezoek gebracht aan het nieuwe gemeenthuis in Vriezenveen om de DVD van het Dansspektakel 2007 uit te reiken aan wethouder Freek Becker. De wethouder wist dit te waarderen en was van plan de opnames thuis, samen met zijn echtgenote te gaan bekijken.
Het evenement, georganiseerd door stichting Dansspektakel Twenterand, vond deze keer plaats in het Kulturhus in Westerhaar. Daarom werd er voor deze editie aan WesterhaarDigitaal.nl gevraagd om het complete evenement op DVD vast te leggen. Zo gebeurde het en na heel wat uurtjes montagewerk in de vrije tijd, was het resultaat daar: een mooi geperste DVD!
Het betreft een volledige registratie van het evenement en dat betekent ruim 3 uur kijk- en luisterplezier . Hierbij is het eveneens mogelijk om via een menu structuur, direct een specifiek fragment te selecteren en te bekijken. Overigens werd het geluid voor de DVD beschikbaar gesteld door DeltaFM, waarvoor WesterhaarDigitaal.nl nogmaals haar dank wil uitspreken. Technische problemen waren de oorzaak van het feit dat de hulp van DeltaFM werd ingeroepen.

De bestellingen worden nu uitgeleverd en er zijn nog losse exemplaren te koop, tegen kostprijs
(EUR 5,=) bij Tankservice Haarhuis te Westerhaar en Sportlook te Vroomshoop (zo lang de voorraad strekt).

img_5036_1024x768_1024

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier