Westerhaarse jongeren ruim de rotzooi rondom Franke op.

7
2134

2013-07-29-22-33-39.jpg
Gisterenmiddag heeft een grote groep jongeren de handen uit de mouwen gestoken en hebben de troep op het recreatie gedeelte opgeruimd.
Al langere tijd lag er erg veel troep, er zijn nauwelijks vuilnisbakken aanwezig en deze worden evenmin geledigd. De vrijwilligers hebben samen met de gemeente onderzocht van wie de grond is en hebben contact gezocht. Betreffende partij heeft gelijk actie ondernomen en Landal opdracht gegeven het stuk te maaien. Dit was eerst onmogelijk door de vele rotzooi die er lag en dus hebben de jongeren het initiatief genomen om te helpen opruimen! Een groot compliment!
Nu denken er velen dat de jeugd deze rommel ook zelf maakt, maar er liggen ook een tal van pampers. Kortom de rotzooi wordt door iedereen gemaakt! Vanavond worden de puntjes op de i gezet. Om 18 uur komt er nogmaals een groep vrijwilligers bij elkaar om de opruimwerkzaamheden af te ronden. Helpt u ook?
Laten we het nu ook schoon en heel en veilig houden en spreek elkaar aan indien je iets ziet wat niet hoort.

7 REACTIES

  1. fantastisch opgelost, dat is de Westerhaarse mentaliteit, samen de schouders eronder als je iets wilt verwezelijken.
    Complimenten aan de dames die de voorzet gaven.

  2. Met dank aan de initiatiefnemende ouders en jongeren. Geweldig voorbeeld voor jeugdige leeftijdsgenoten, maar ook voor volwassenen die er troep hebben gedumpt. Nu is het een kwestie van bijhouden. Ook de eigenaar van dit stuk grond zal zijn verantwoordelijkheid moeten nemen.

  3. het is gewoon jammer dat de nieuwe eigenaren van het paviljoen aan de kant van de glijbaan nieuwe regels hebben opgesteld, geld gaan vragen, etc. etc.

    met de oude eigenaren was er nooit gezeur of gezanik, kortom, goeie actie dat wij als jongeren hebben laten zien dat wij het zo kunnen opknappen en het goeie voorbeeld laten zien.
    maar spijtig en een beetje kansloos van de nieuwe eigenaren dat zij vinden dat het op hun manier beter is… al dat gezeur en gezanik vooraf had nooit hoeven gebeuren als het franke was gebleven zoals iedereen het kent van een X jaren terug!

  4. Is er ooit (voor de bouw van de eerste huizen langs Franke?) niet eens ergens vastgelegd met de verkoop of exploitatie van het “watergat” dat de inwoners van Westerhaar ten alle tijde vrije toegang en doorgang zouden houden? Is er nog iemand die dat weet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier