westerhaars rallyteam werkt mee aan official promodag in Hardenberg

0
1107

westerhaardigitaal_640Rallysport Official Promodag in Hardenberg georganiseerd door de vereniging Rally Sport Officials Vechtdal groot succes!!!

Zaterdag 17 april jl. vond er op het terrein de Energieweg in Hardenberg een rally official promotiedag plaats waarbij de R.S.O.V. het publiek de kans bood om van dichtbij kennis te maken met de rallysport om op die manier nieuwe rallysport officials te werven.
`s Ochtends vond er eerst een training van de bestaande officials plaats, dat bestond uit een deel theorie en een deel praktijk training. Tijdens de praktijk training moest er een rallyproef opgebouwd worden inclusief alle apparatuur. Ook konden de officials om te oefenen ieder een brandblusser leeg spuiten.
Daarna werd er gezellig samen geluncht.

`s Middags werd er op de opgebouwde proef door 5 rally auto`s gereden.
Hieraan werd de medewerking werd verleend door onderstaande teams.
Brinks Motorsport uit Rijssen met een BMW 325i en een Opel Kadett C , Stichting Rallysport Hardenberg met een Opel Monza, Rallyteam Reggeland Groen uit Rijssen met een Opel Astra Kitkar en het RallySpeed Vechtdal uit Westerhaar met een Citroen Saxo.

Tevens werd er aan de officials en het plubliek de mogelijkheid geboden om eens als bijrijder mee te rijden in één van de rallyauto`s.
Hier werd gretig gebruik van gemaakt door diverse mensen.
Na afloop van de geslaagde dag (wat een leuk aantal leden heeft opgeleverd) werd er gebarbecued door de officials, rallyrijders en hun service teams.
De rallyteams werden hartelijk bedankt voor de geweldige bijdrage en kregen een attentie van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier