WesterhaarDigitaal.nl zoekt Vrijwilliger

0
643

vrijwilliger-gezocht.jpgWesterhaarDigitaal is opgericht om beeldmateriaal (foto’s en video’s) van lokale gebeurtenissen beschikbaar te stellen van de lokale gemeenschap. De vrijwilligers van WesterhaarDigitaal.nl maken de opnames en via de website staat dit alles ter beschikking van de lokale gemeenschap. WesterhaarDigitaal kan het niet alleen en gelukkig zijn er betrokken en actieve dorpsgenoten die ook foto’s maken, of oud beeldmateriaal in bezit hebben en dan via WesterhaarDigitaal.nl dit eveneens beschikbaar stellen. Ook is daar ‘Stoekie’, die regelmatig zijn prikkelende en humoristische column schrijft voor WesterhaarDigitaal. Daarnaast is WesterhaarDigitaal jaren geleden, al snel na de oprichting, begonnen met het doorgeven van nieuwsberichten over Westerhaar of haar inwoners vanuit andere media. Bovendien kunnen inwoners allerlei niet commerciële berichten en/of mededelingen kwijt op de website. Tevens kunnen sponsoren van WesterhaarDigitaal bijzondere zaken via de website publiceren. Immers dankzij deze sponsoren wordt de exploitatie van de website mogelijk gemaakt! Zo is het meer en meer de site van en voor Westerhaar geworden!

Zoals hierboven reeds genoemd, geeft WesterhaarDigitaal allerlei nieuwsberichten door. Wij zijn geen journalisten en schrijven dus slechts bij hoge uitzondering zelf nieuwsberichten.
Toch is het best leuk, wanneer er van lokale gebeurtenissen, evenementen, ook zo nu en dan door WesterhaarDigitaal een eigen nieuwsbericht/journalistieke bijdrage kan worden gepubliceerd. Bijvoorbeeld door het afnemen van interviews en/of het voeren van gesprekken met dorpsgenoten. Dit kan ook een gesprek of interview zijn, dat eveneens door WesterhaarDigitaal wordt gefilmd, maar dat hoeft natuurlijk niet. De vrijwilliger werkt het uit en maakt dan een nieuwsbericht dat weer op de site wordt gepubliceerd.
Nu onderzoekt WesterhaarDigitaal de mogelijkheid om zo nu en dan dus zelf dergelijke stukjes te schrijven/publiceren over Westerhaarse gebeurtenissen, ontwikkelingen, personen etc.
Wie heeft er taalgevoel, misschien zelfs wel enige journalistieke ervaring en vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap via onze Westerhaarse website? Wie wil hierover eens met het bestuur van Stichting WesterhaarDigitaal.nl brainstormen en zodoende bepalen wat we precies voor ogen hebben?
We zoeken vooral een enthousiast positief ingesteld en betrokken persoon, die het leuk vindt om in zijn of haar vrije tijd deze rol in te gaan vullen. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail aan redactie@westerhaar.eu
Wij zullen dan contact opnemen om over en weer de mogelijkheden te onderzoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier