WesterhaarDigitaal.nl 1 jaar!

4
1229

Westerhaar-Vriezenveensewijk, 7 februari 2008

Beste Dorpsgenoten,img_4987_2442

Vandaag is het precies een jaar geleden dat Stichting WesterhaarDigitaal.nl werd opgericht , waarvoor notaris Endendijk de benodigde handelingen belangeloos verrichtte. Gelukkig hebben vele plaatselijke ondernemers op dezelfde wijze gereageerd, door aan te geven dat zij eveneens ons lokale initiatief wilden ondersteunen. De namen en banners van onze sponsoren vindt u op de site, ondertussen meer dan 50 bedrijven!

Mede dankzij deze sponsoren is het mogelijk om de website succesvol ‘in de lucht` te houden. Er is in een jaar tijd namelijk veel gebeurd!
Meer en meer bezoekers wisten het afgelopen jaar de site te vinden (ondertussen maandelijks meer dan 22.000 visits) met als gevolg een enorme groei van het data verkeer. Volumes waarvoor menig landelijk opererende site zich niet zou schamen. Daarom was het absoluut noodzakelijk om een eigen server aan te schaffen. Dit is gebeurd, zodat de continuïteit van www.WesterhaarDigitaal.nl voorlopig weer gewaarborgd is.

Op deze manier kunnen wij Westerhaar-Vriezenveensewijk (en alle lokale initiatieven/activiteiten) op een positieve manier op de kaart blijven zetten! Wij denken dat de vele foto`s, nieuwsberichten, bewegende beelden etc. hier een bijdrage aan leveren. De vele positieve en stimulerende reacties die wij van u ontvangen sterken ons in deze gedachte!
Veel inwoners, verenigingen of instanties zoals de Gemeente Twenterand weten ons ondertussen te vinden en leveren regelmatig materiaal over/uit/van Westerhaar-Vriezenveensewijk aan, dat wij weer kunnen plaatsen op de site. Nogmaals willen wij benadrukken dat dit ook de bedoeling is: de site ‘van en voor` Westerhaar-Vriezenveensewijk! Dus heeft u materiaal voor de site of heeft u een vraag, laat het ons weten!

Wij kunnen immers niet overal aanwezig zijn of van alles op de hoogte zijn! Al hebben wij wel extra ondersteuning gevonden in de persoon van Gerald Aalderink. Hij is ondertussen als vrijwilliger actief voor WesterhaarDigitaal.nl en zal zich vooral bezig houden met het maken van video-opnames en dit vervolgens monteren tot een leuke bijdrage aan de site.
Hij is ook actief geweest op het Dansspektakel in het Kulturhus. WesterhaarDigitaal.nl heeft namelijk het complete evenement op beeld vastgelegd. Op dit moment worden de DVD`s geperst en deze zullen op korte termijn beschikbaar zijn.

Tot zover een kort bericht naar aanleiding van ons 1-jarig bestaan! Hopelijk zullen er nog vele jaren volgen en hierbij hopen wij ook op uw inbreng te mogen rekenen.
Rest ons nog iedereen, die het afgelopen jaar een bijdrage heeft geleverd aan de site ‘van en voor` Westerhaar-Vriezenveensewijk, hartelijk te danken!

Tot ziens,

Stichting WesterhaarDigitaal.nl

vlnr:

Gijs van der Kruk (secretaris)
René Winkels (penningmeester)
Gerald Aalderink
Herman Plattje (voorzitter)

 

4 REACTIES

 1. lieve mannen van Westerhaar Digitaal, van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan van deze mooie site. Ik weet en zie dagelijks hoeveel vrije tijd jullie hier allemaal in steken. Ieder van jullie heeft zijn eigen taak binnen deze stichting en dat werkt perfect. Op een evenement is er (bijna) altijd wel iemand van jullie aanwezig om daar weer mooie plaatjes te schieten. Ook kunnen de bezoekers van WD. altijd als eerste op de hoogte zijn zijn van het nieuws. Want dit staat er bij wijze van spreken vaak al op, voor dat het gebeurd is! Ik hoop dan ook dat deze site nog een heel lang bestaan mag hebben, zodat een ieder die hier belang bij heeft er nog van volle teugen van kan genieten!! succes met het komende jaar! groetjes van Rosita

 2. GEFELICITEERD MET JULLIE ! JARIG BESTAAN VAN WESTERHAARDIGITAAL .

  Wij hier vinden het een fantastiese site succes in het komend jaar voor jullie.

  Groetjes Jan & Alie.

 3. HAllo heren langs deze weg wil ik jullie van harte feliciteren met jullie 1jarig bestaan zowel namens stichting dansspektakel als ook sportlook. Ik hoop dat men in Westerhaar/Vrwijk als ook daarbuiten nog lang mag meegenieten van zowel jullie geweldig site als ook alles wat daaraan verbonden is.

  Onze eerste samenwerking met jullie was goed en wie weet wat er nog meer volgt.

  namens Sportlook Vroomshoop en Stiching Dansspektakel Twenterand.

  Heleen Lamberink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier