Westerhaardigitaal in top vrijwilligersverkiezing

0
651

De stichting Westerhaardigitaal.nl doet het goed in de verkiezing van Vrijwilligersorganisatie van het jaar. De Westerhaarders staan op dit moment in de top 10 van instellingen die de meeste stemmen hebben vergaard. Voor de verkiezing kan nog tot 27 september gestemd worden via de website www.overijselsevrijwilligersprijs.nl
Op dezelfde website staat niet vermeld hoeveel stemmen Westerhaardigitaal tot nu toe heeft vergaard. Ook de positie op de ranglijst wordt niet genoemd. De Westerhaarders hebben ondermeer concurrentie van de Evengelisatie commissie uit Daarlerveen. Voor de winnaars ligt een bedrag van 1000 euro klaar, de nummer 2 krijgt 740 euro terwijl er voor de derde plaats 500 euro beschikbaar is. Dee prijzen worden op 28 september uitgereikt. Dat gebeurt in het provinciehuis in Zwolle.

Westerhaardigitaal.nl is zeven jaar geleden opgezet met het idee een nieuws- en fotosite bij te houden voor de inwoners van Westerhaar Vriezenveensewijk. De drie vrienden hebben zich hier met hart en ziel voor ingezet en al snel werd deze site een succes.
Alle evenementen, acties en gelegenheden die in Westerhaar plaatsvinden worden, als het even kan, op foto en film vastgelegd. De website worden mede gedragen door sponsoren die voor een klein bedrag de site financieel in leven houden. De website telt zo’n achthonderd unieke bezoekers per dag. (Tubantia)

Stem nu nog en laten we proberen WesterhaarDigitaal.nl op 1 te krijgen ! Klik  op onderstaande link of op de link recht op de site.

Stem nu op Westerhaardigitaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier