WesterhaarDigitaal bereikt nieuwe Mijlpaal !!!!!

1
657

Ruim een week na het ondertekenen van het contract voor een nieuwe website, is duidelijk geworden dat wederom een record aan flarden is gegaan. Meer dan 12.000 unieke bezoekers hebben in de maand november een bezoekje gebracht aan de site van en voor Westerhaar.

Het vorige record dateert al weer van enkele maanden geleden, maar WesterhaarDigitaal weet maandelijks structureel meer dan 10.000 bezoekers aan zich te binden. Niet gek voor een locale site en daar zijn we u zeer dankbaar voor!

Vanwege het enorme succes wordt momenteel de site met de nodige `kunstgrepen`  in de lucht gehouden, maar we kunnen niet wachten totdat medio 2010 de nieuwe site opgeleverd wordt. WesterhaarDigitaal heeft nog veel meer plannen, waarover we u uiteraard zullen blijven informeren. 

Alle bezoekers, sponsoren, donateurs en meer en meer betrokken dorpsgenoten die materiaal (tekst en/of beeld) aanbieden, bedankt! Ga zo door en uw suggesties en ideeën blijven van harte welkom.

Team WesterhaarDigitaal
Herman, Rene, Gerald en Gijs    

1122009_45736_348_347

Unieke bezoeker staat voor het aantal unieke gebruikers dat de  site dagelijks bezoekt. Sessies van dezelfde gebruiker op dezelfde dag worden verzameld en omgezet in een enkele bezoeker, maar kunnen wel twee of meer afzonderlijke bezoeken vertegenwoordigen.

                 In het kort, wanneer u de site meerdere keren bezoekt wordt het toch als 1x geteld
 


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier