Westerhaarder slingerend op de A1

0
857

Een 36-jarige automobilist uit Westerhaar is dinsdagmorgen door de politie van de A1 bij Hengelo gehaald omdat hij slingerend over de snelweg reed.

De man verkeerde waarschijnlijk onder invloed van de drug GHB.De politie werd rond kwart over zeven gewaarschuwd omdat mensen hadden gezien hoe de man beide rijstroken en de vluchtstrook nodig had om zijn wagen op de weg te houden. Daarbij ontstonden volgens de politie gevaarlijke situaties. Omdat het vermoeden bestond dat de man onder invloed van alcohol dan wel drugs was werd hij meegenomen naar het bureau. Een ademanalyse wees uit dat geen sprake was van alcohol. Daarna werd een bloedproef afgenomen in verband met mogelijk drugsgebruik. Dit werd mede ingegeven omdat bij de fouillering van de man een flesje met, naar uit een eerste test bleek, vermoedelijk GHB werd aangetroffen.
Het rijbewijs van de 36-jarige kon niet meer worden ingevorderd omdat dit op 6 augustus van dit jaar al was gedaan. Het rijbewijs bleek in afwachting van een onderzoek naar drugsgebruik al tijdelijk geschorst. Tegen de man werden openieuw diverse processen-verbaal opgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier