Westerhaar-Vriezenveensewijk – Schuurinbraken en getuigenoproep

1
693

logo-Politie.jpgIn het weekend van 24 op 25 januari werd een tweetal schuurinbraken gepleegd in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Zondagmorgen werd om 08:00 uur een verdachte situatie gemeld aan de Valeriaan. Een getuige had een jongeman met wat goederen zich verdacht zien ophouden bij het struikgewas. Een andere getuige had kort daarna gezien dat de jongenman iets in de struiken had achtergelaten en was vertrokken. Agenten troffen in de struiken diverse gereedschappen en een compressor aan. Na onderzoek bleek dat de gereedschappen afkomstig waren van de diefstallen uit de schuren waar was ingebroken. De spullen zijn weer terug naar de rechtmatige eigenaren.

Van de compressor die werd aangetroffen, is nog niet bekend waar deze vandaan komt. Mist u een compressor of weet u waar deze mogelijk vandaan kan komen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Ook zoekt de politie de jongeman die door de getuigen zondagmorgen zijn gezien aan de Valeriaan. Van de jongeman is het volgende signalement bekend:

Ca. 20-25 jaar oud; Normaal / smal postuur; Ca. 1.70-1.75 m. lang; Droeg een blauwe pet en donkere kleding; Twents accent.
Mensen die de jongen zondagmorgen eveneens hebben gezien of die mogelijk weten wie deze jongeman is, verzoeken wij contact op te nemen met de politie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier