Westerhaar-Vriezenveensewijk 130 jaar.

0
1265

img-8157.jpgDit jaar bestaat het dorp Westerhaar-Vriezenveensewijk 130 jaar en dat moet gevierd worden. De Oranjevereniging heeft daarom i.s.m. anderen een gevarieerd programma bedacht voor de feestweek. Tevens worden de straten in het dorp versierd door de bewoners.
Op zaterdag 6 juni wordt er i.s.m. damclub Witte van Moort een simultaan dammiddag gehouden. Iedereen kan aanschuiven om een partijtje te dammen tegen professional Marino Barkel. Opgave kan via de mail (benniehessing@gmail.com) of op de middag zelf. Het begint om 14.00 uur in de feesttent.

Introductie scheiding

Zondag 7 juni is er een gezamenlijke kerkdienst, georganiseerd door de plaatselijke kerken. Het thema is STAAKT DE STRIJD, Vertrouwen mag je leren. De preek wordt gedaan door Erik Wassink en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door een muziekteam van de gezamenlijke kerken.Het begint ’s avonds om 19.00 uur in de feesttent.

Op woensdag is er van 14.00 uur tot 22.30 uur een middenstandsbeurs met stands van de plaatselijke ondernemers. De kermis begint vandaag om 13.00 uur en ’s middags is het euro middag.

Donderdagmiddag staat in het teken van de ouderen. Er zal een conferencier optreden en er is een passend muzikaal optreden. Het begint om 13.30 uur tot 15.00 uur. De kermis begint vandaag om 15.00 uur. ’s Avonds is het jaarlijks Westerhaar Open Single Dart toernooi. Dit begint om 19.00 uur. Men kan zich nog inschrijven tot 18.45 uur. Vanavond vindt ook de jurering van de straten plaats.

Vrijdagmiddag wordt er een playbackshow voor de basisschoolkinderen gehouden. Om 14.00 uur beginnen de kinderen uit groep 0 t/m 4. De andere kinderen komen om 15.30 uur aan de beurt. Opgave kan nog via de mail (verawessels66@hotmail.com). De kermis begint om 15.00 uur en ’s avonds is er een Hollandse avond met meerdere artiesten. Anita en de Rapsodies, Harten tien, Dick Altena en Monica West zullen komen optreden en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Drive In Show El Mieno. Deze avond begint om 20.00 uur en de entree is gratis. Om 23.00 uur is er een groot vuurwerk.

Op de Zaterdag beginnen we om tien uur met een optocht. De start is aan de Dalweg West en gaat over de Hoofdweg, Sibculoseweg, Garstweg, Sibculoseweg, Hoofdweg naar het evenemententerrein. Aan de Garstweg worden de prijzen bekend gemaakt. De kermis begint om 13.00 uur en om 13.30 uur is er een bingo met fantastische prijzen in de feesttent. Om 20.00 uur worden de prijzen uitgereikt van de optocht en de versierde straten en wordt de feestweek beëindigd met een spetterend optreden van de band Melrose. Dit begint rond 20.30 uur. De entree is gratis.
De shirts, die het bestuur van de Oranjevereniging draagt tijdens deze week zijn beschikbaar gesteld door Klinkhamer Mode. Verder willen wij alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage. Het wordt een feestelijke week voor jong en oud.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier