Westerhaar schittert tijdens verlichte Sinterklaas Intocht!

0
807

Zaterdag 19 November jl. arriveerde de Sint in het mooie dorp Westerhaar met superveel vrolijke Pieten toen het donker werd.

Het was een prachtige verlichte intocht waarbij de Sint heeft genoten van de vele kinderen die met hun zelfgemaakte lampion langs de route stonden te zwaaien evenals van de vele volwassenen die blij verrast waren door deze mooie intocht.

Het was een prachtige verlichte stoet met majorettes, muzikanten, de Sint met de pakjesboot, brommerpieten, pieten op tandems, strooi pieten, verlichte brandweerwagen, wensambulance en golfkar.
Bij aankomst op het Maximaplein was het geweldig om te zien hoeveel mensen er aanwezig waren om de Sint en de Pieten te ontvangen in Westerhaar. Op het Maximaplein maakten de Sint en de Pieten er 1 groot feest van tijdens de Pietendisco samen met de danspieten op het podium en de muziekpiet. Het werkte zo aanstekelijk dat zelfs de wethouder, Mark Paters, enthousiast met de voetjes van de vloer ging met de Pieten. Sinterklaas nam samen met hoofdpiet de mooie kleurplaten in ontvangst en ging met heel veel kinderen op de foto.

Voor elk kind had Sinterklaas een lekkere chocolade letter en strooigoed meegenomen en ook werden er door de Pieten lekkere appels uitgedeeld die Sinterklaas aangeboden heeft gekregen van de Stichting Manna. Woensdag gaat het feest in Westerhaar door met het Mega Pieten Festijn in Kulturhus de Klaampe. Sinterklaas is ieder jaar weer blij om naar het prachtige dorp Westerhaar te kunnen afreizen vanuit Spanje en hoopt dat iedereen net als hij heeft genoten van de mooie intocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier