Westerhaar presenteert…..

0
659

logo_125jaarwesterhaar_250Tijdens de feestweken die gehouden zullen worden ter gelegenheid van het 125 jaar bestaan van Westerhaar-Vriezenveensewijk zal er op vrijdag 18 juni 2010 een grootst opgezet evenement zijn met de naam Westerhaar presenteert… waarbij het dorp Westerhaar-Vriezenveensewijk zich van haar beste kant zal laten zien.

De dag zal in het teken staan van allerlei activiteiten voor jong en ouder! Het is de bedoeling dat diverse verenigingen, ondernemers en inwoners uit Westerhaar, zich gaan presenteren en laten zien waar dit mooie dorp sterk in is. Voor zowel de bezoekers uit het dorp zelf maar ook bezoekers uit de omgeving gaat het een prachtige dag worden waarop veel te beleven zal zijn.

Enkele in het oog springende activiteiten zijn, een tent gevuld met ondernemers die zich van hun beste kan laten zien, diverse metamorfoses, op de catwalk zullen bekende dorpsgenoten, kleding en artikelen showen tussen de optredens van zingende en acterende inwoners.

De kersverse winnares van Westerhaar`s Next Top Model , zal zich samen met de andere elf modellen, ook op deze dag aan u presenteren. Diversen verenigingen krijgen de mogelijkheid krijgen om zich zelf te laten zien aan het publiek.

Van 14.00 uur tot 22.00 uur zal het terrein geopend zijn, de toegang is geheel gratis.
Zet deze dag vast in uw agenda, want u wilt het niet missen!

Voor vragen,voorwaarden, aanmeldingen en/of opmerkingen kunt u kijken op de site www.125jaarwesterhaar.nl onder “evenementen”of contact opnemen met:

Margreet Derks
Telefoon: 06-12585980
E-mail: margreet(AT)125jaarwesterhaar.nl

Opgave kan tot 25 mei 2010

Klik hier om je direct aan te melden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier