WESTERHAAR OPGELET !!!

0
572

logo_kik_151Zoals u allen weet staat het jaar 2010 in het teken van 125 jaar Westerhaar.
Dit moet gezamenlijk gevierd worden! Met deze insteek is Stichting 125 jaar Westerhaar een project gestart voor jongeren (t/m 12 jaar). Het zogenaamde K.I.K-project (“Kind is Koning”). De opzet van dit project is dat de kinderen zelf bepalen welk feest zij willen en hiervoor ook zelf gaan “ondernemen”. In samenwerking met de Stichting gaan de kinderen activiteiten bedenken om het feest (deels) te bekostigen.
Dit project is genomineerd voor de Rabobank Projectprijs Extra. Wint ons project, dan winnen de kinderen €5000,- voor het K.I.K-project! De tweede prijs is €3000,- en we hebben minimaal al €2000,- gewonnen. Dit is natuurlijk fantastisch, maar we gaan voor plaats 1 en dus de €5000,-! De leden van de Rabobank West Twente bepalen welk project de uiteindelijke winnaar zal zijn.

Op welke manier kunt u de kinderen helpen? Door lid te worden van de Rabobank (dit kan wanneer u bijvoorbeeld een rekening bij de Rabobank heeft) Het lid worden is gemakkelijk en gratis, u dient alleen even langs te gaan op een vestiging van de Rabobank te Westerhaar (voor meer informatie zie ook: http://www.rabobank.nl/particulieren/servicemenu/leden/).

Wanneer u lid bent/wordt, bent u welkom op de afdelingsvergadering op 10 november a.s. om 20.00 uur bij De Beuk in Den Ham. Hier kunt u stemmen op ons K.I.K-project!
HELP ONS EN KOM ALLEN 10 NOVEMBER NAAR DE BEUK IN DEN HAM!!!

Alvast bedankt!!

Stichting 125 jaar Westerhaar
en de kinderen t/m 12 jaar uit Westerhaar

(Op de bijeenkomst van de Rabo Bank bij de Beuk in Den Ham heeft u een legitimatiebewijs nodig om te kunnen stemmen.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier