Westerhaar gaat de Alpen in

0
1062

carbagerun.jpgMet twee teams hebben vijf twenteranders zich ingeschreven voor de aanstaande Carbagerun. Een ‘barrelrace’ die start in Hardenberg en zijn weg vervolgd dwars door de wintersportgebieden van Duitsland, Italië, Zwitserland met eindbestemming Kirchberg – Oostenrijk. Een rit van 2000 kilometer door ijskoude temperaturen en meters sneeuw. Snelwegen worden zoveel mogelijk vermeden, om het de deelnemers niet te makkelijk te maken. Niet geheel onbelangrijk is te vermelden dat de tocht afgelegd dient te worden met een auto die een maximale dagwaarde van €500 bezit. Een heus avontuur, of uitputtingsslag?

Op 13 februari is de start van de eerste wintereditie van de Carbagerun. De Bende van Twente, zoals ze ingeschreven staan, doen met maar liefst 2 teams mee. Om een extra dimensie aan hun deelname te geven, zijn er voor niet voor de hand liggende auto’s gekozen. Het moest iets opvallends zijn. Iets “woest” zoals de jongens het zelf graag noemen.

Team 1 rijd met een Chevrolet Caprice richting Oostenrijk. Een voormalig lijkwagen, die met vlammen bewerkt is.
Team 2 volgt met een Chevrolet ‘Chevy Van’ Lowtop, toepasselijk is natuurlijk het A-Team thema.

Introductie scheiding

Aanstaande zaterdag, 4 februari 2012, zal de Bende van Twente bij Huisman Installatiebureau in Daarlerveen een teampresentatie houden. Sponsoren, monteurs, vrienden, bekenden en alle overige enthousiastelingen zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Onder het genot van een hapje en een drankje presenteren de teams hun ‘gepimpte’ auto’s.

Daarnaast is de Bende naarstig op zoek naar vrienden. Onder het motto: “Wordt vriendje voor een tientje”, kan men de teamleden sponsoren op weg naar bijvoorbeeld een volle gastank, sneeuwkettingen of gereedschap. Naast een dagelijks verslag, zal er op de website www.debendevantwente.nl/Carbagerun een vriendenbestand worden bijgehouden.

De Bende van Twente Carbagerun teams praten u zaterdag 4 februari graag bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier