Wesley Sempel, eerste baby in het jubilerende Westerhaar

6
2623

Op donderdag 7 januari om 17.30 uur is Wesley op de wereld gekomen. Om 18.00 uur had de trotse tante Jet stichting 125 jaar Westerhaar al gemeld dat er een baby was geboren. De kans was groot dat hij de eerste baby van Westerhaar- Vriezenveensewijk  in 2010 zou  zijn. Toch heeft de stichting  nog een weekje gewacht met de uitreiking van het baby pakket aan de gelukkige ouders. De afdeling burgerzaken van de gemeente Twenterand is een paar keer benaderd  om te vernemen of er misschien, elders in Westerhaar, toch een andere baby eerder het levenslicht had gezien. Tot opluchting van tante Jet , is haar neefje Wesley  daadwerkelijk de eerste baby van ons jubilerende dorp .

Het vrolijke pakket dat vanavond werd uitgereikt, werd beschikbaar gesteld door de  C 1000, drogisterij Berghuis, de Rabobank, bakkerij Slomp. Drukkerij Lohuis heeft een mooi T-shirtje bedrukt met het logo van het feestjaar erop. Het bestuur van stichting 125 jaar Westerhaar, evenals WesterhaarDigitaal, wensen de trotse ouders heel veel gezondheid en plezier toe met hun mooie zoon Wesley.    

img_8439_640x480_640   img_8443_640x480_640

                                 img_8447_640x480_640

6 REACTIES

  1. Gefeliciteerd he…!!! Ben helemaal blij dat jullie als nog de eerste zijn… en de krentewegge smaakt goed… En ben blij dat jullie nu lekker alle visite gehad hebben en kunnnen genieten van de kleine man..!! Ik heb ook even in het gastenboek een bericht achter gelaten…dikke kus ons..

  2. huichelaars of niet ik ben wel trots op mn kleinzoon en al mn andere kleinkinderen.en wat ook belangrijk is mario hij krijgt ook heeeeel veeeeel ouder liefde gr en xx een trotse opa en oma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier