Wel of geen overdekt zwembad in Twenterand

10
2169

logozwembad-640.jpgPlaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk, Dorpsraad Den Ham, Dorpsraad Vroomshoop en Plaatselijk Belang De Pollen West Geesteren zijn tegen een nieuw overdekt zwembad in de gemeente Twenterand, ongeacht de locatie waar het zwembad moet komen.

Hoe denkt u daar als Westerhaarder over?
Geef uw mening op deze site onder kopje onderzoeken.

10 REACTIES

  1. Ben het er helemaal mee eens geen nieuw overdekt bad laten ze het geld op een verstandiger manier gebruiken en zorgen dat ze de begroting naar beneden krijgen ipv naar boven in Twenterand.

  2. Ik vind dat er wel een nieuw zwembad moet komen, want voor sommige mensen in de gemeente twenterand is het dan ook handiger qua zwemles en dagjes uitgaan. + met het entree geld kan de gemeente ook weer winst maken. Ook kunnen mensen hier samen komen en het gezellig hebben. Dus, dat zwembad moet er echt wel weer komen.

  3. Ja overdekt zwembad in twenterand want waar moeten de watersportvereniging en de kinderen voor de zwemles naartoe? Of geven de twenterandse “belangenbehartigers ” het signaal af dat er voor hen geen plaats is in de gemeente als ze zeggen er is geen noodzaak voor een overdekt zwembad ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier