Weer volle bak bij Eetmee Westerhaar

0
828

Op woensdag 7 januari was het weer een gezellige boel in De Klaampe bij Eetmee Westerhaar. In tegenstelling tot de andere Eetmee-locaties hebben de vrijwilligers van Westerhaar ervoor gekozen om in plaats van een kerstetentje een nieuwjaarsdinertje te organiseren.
Bijna 100 gasten waren naar het Kulturhus in Westerhaar gekomen om weer van een lekkere maaltijd te genieten en om elkaar te ontmoeten.
De koks, Watske Wynia en Erna Mondeel van De Zandstuve in Den Ham, die op vrijwillige basis aan dit project meedoen, hadden samen met de keukenploeg een lekker menu samengesteld en door de vrijwilligers was de zaal weer mooi aangekleed.
Ook gezinnen met soms kleine kinderen waren deze keer naar Eetmee gekomen.
Sommige bezoekers kwamen met een Eetmee-bon, die ze cadeau gekregen hadden.

Introductie scheiding

Aan het begin van de maaltijd hieven de gasten het glas om elkaar een gelukkig en vooral gezond 2015 toe te wensen. Ook was er applaus voor slager Kleine, supermarkt Jumbo en boer Johan Dekker, die Eetmee jaarlijks sponsoren.
Op de achtergrond was er muziek te horen uit de muziekinstallatie die door Bart de Jong van Christian Facilities beschikbaar was gesteld; het resultaat van één van de matches op de eerste Twenterandse Beursvloer, die in november werd gehouden.

Vrijwilligers en gasten waren het er na afloop over eens dat het een geslaagdeEetmee-ontmoeting was. Voor de volgende keer op maandag 4 februari staat alweer een behoorlijk aantal namen op de lijst en ook het menu belooft weer wat. Wat het gaat worden blijft nog even een verrassing.
Heeft u geen zijn om alleen te eten, betaalbaar uit eten te gaan en anderen te ontmoeten? Dan kunt u in alle kernen aanschuiven.
Iedereen is van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier