Weer veel prijzen voor WWR leden behaald op diverse wedstrijden in de buurt.

0
584


concours_10
Den Ham Kringkampioenschappen:

Esther Laarman met C – pony Egeballe`s Mille behaalde een 2x een 1e prijs voor het klassiek en 2 fasen parcours en werd Kringkampioen in de klasse L – springen. Met haar pony Iris behaalde Esther een 2e prijs en met B- Desteny een 2e prijs voor het L – springen.

Jaline Laarman met D -pony Kay werd kringkampioen in de klasse M – springen.

Jerney Haverkort Bos met paard Unique behaalde een 4e prijs met 191 punten en een 3e prijs met 193 punten voor het rijden van de L1 – dressuur. Door deze prima resultaten moest Jerney nogmaals overrijden en hier behaalde ze een 2e prijs met 200 en dat betekent Reservekampioen in de klasse L1- dressuur en mag deze combinatie naar de Regiokampioenschappen in Haaksbergen op 22 en 23 augustus.

Ook Hanneke v/d Veen met paard Sizo behaalde een 1e prijs met 208 punten voor het rijden van de B – dressuur en na het overrijden in de klasse B werd Hanneke eveneens Reservekampioen in de klasse B – dressuur en mag ook naar Haaksbergen.

Rita Kuilder Dekker met paard Wiagonde behaalde ook 2 keer een prijs voor het rijden van de L1- dressuur en na het overrijden behaalde Rita met Wiagonde een 4e plaats met 1970 punten ook zij mogen naar Haaksbergen.

Helene Delfgaauw met paard Wajnouscha ging naar Bentelo voor een dressuurwedstrijd en behaalde een 2e prijs met 197 punten. Omdat Helene ook van een andere kring lid is mag ook zij naar Haaksbergen want daar had ook zijn zich al voor geplaatst.

Bertine Laarman met paard Watson M behaalde een 4e prijs voor het klassiek B – springen en een 6e prijs voor het 2 fasen parcours. Met haar paard Carecolle behaalde ze een 2e prijs in de klasse B springen en met La Ledie een 3e prijs in het L – springen en met Centurion een 3e prijs voor het springen in de klasse L.

Inge Bakker met Wakiekie behaalde voor het rijden van de B – dressuur een 2e prijs met 188 punten.

Dorien Ekkel met paard Sirius behaalde een 3e prijs met 192 punten en op zondag ging Dorien naar Bentelo en behaalde ze een 5e prijs met 196 punten.

Eveneens naar Haakbergen mag Jessica Teunis met paard Indiana Jones in de klasse L1 -dressuur maar deze combinatie behaalde geen prijs.

Naar Geesteren gingen:
Joukje Laarman met paard Wriomf en deze combinatie behaalde in de L – finale een 1e prijs.
Jaline Laarman met Taz Times behaalde een 6e prijs voor het klassiek B -springen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier