Week van de Opvoeding Nog enkele plaatsen beschikbaar

0
1103

dsc-0180-kopie.jpgLUISTEREN EN MEEDOEN BIJ KINDEROPVANG DE CIRKEL

Ook Kinderopvang De Cirkel levert, als mede-opvoeder, een bijdrage aan de Week van de Opvoeding die deze week van 1 tot 7 oktober wordt gehouden.
De medewerkers van de vestigingen van de kinderdagverblijven en de Buitenschoolse opvang hebben ouders uitgenodigd bij speciale gratis workshops en lezingen die deze week gegeven worden. Het thema van deze Week van de Opvoeding is : luister ’s naar me.

Introductie scheiding

Rondom dat thema zijn er workshops Muziek op Schoot waarbij een muziekdocente samen met kinderen (en ouders) muziek maken. Dat is leuk maar er is ook aangetoond dat muziek een grote invloed heeft op de totale ontwikkeling van het kind.
Ook zijn er workshops peutergym door een sportpedagogisch medewerker. Hij zal met de kinderen verschillende spelsoorten doen zoals: spelen met verschillende materialen, simulatie- en regelspel. Deze spellen zijn behalve leuk ook nog goed voor de motorische en sociale/emotionele ontwikkeling van kinderen.
Veel ouders gaven zich op voor lezingen waarbij een pedagogisch thema aan de orde komt. Belangstellenden kunnen zich nog opgeven voor de lezing over motorische en spraakontwikkeling bij kinderen door Eline Melse en Gonnie van Langen van Kinderfysiotherapiepraktijk Geesteren (onderdeel van Kindercentrum Geesteren).
De lezing is op dinsdagavond 2 oktober bij KDV Triangel/PSZ Madelief, Koningsweg 18,Vriezenveen van 20.00 uur tot 21.30 uur. Vanaf 19.45 uur staat een kopje koffie of thee klaar. U kunt zich opgeven via klantenservice@kovdecirkel.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier